Het liesvelt

We werken met vier dierenartsen en één dierenartsassistente. Hieronder stellen we onszelf kort aan u voor.

 

Cor Breedijk


Goedendag,

Mijn naam is Cor Breedijk. In 1986 ben ik afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Na diverse waarnemingen en 2,5 jaar in Driel te hebben gewerkt ben ik in 1990 in de Alblasserwaard geland. Ik ben toen begonnen met dhr. Steijn en dhr. Vosmer. Met dhr. Vosmer heb ik ruim 20 jaar prettig samengewerkt. In 2009 is Jan van Duijnhoven in de praktijk gekomen en in 2011 Wendie Ottens.

Nog altijd werk ik met veel plezier in de Alblasserwaard. Buiten het werk ga ik graag fietsen en wandelen met de hond.

 

Jan van Duijnhoven


Hallo,

Mijn naam is Jan van Duijnhoven. Sinds ik me kan herinneren heb ik dierenarts willen worden. We hebben vroeger altijd dieren gehad, waarmee ik veel tijd heb doorgebracht. Ik ben geboren en opgegroeid in het Brabantse Rijkevoort. Na de middelbare school ben ik een jaar gaan werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Na dit Gap-Year begonnen met studeren voor dierenarts aan de faculteit in het Belgische Gent. In 2009 ben ik afgestudeerd en begonnen bij Dierenkliniek het Liesvelt.

Buiten het werk houd ik van reizen, lezen, voetbal en hardlopen.

 

Chantal Duijn


Hoi,

Mijn naam is Chantal Duijn, opgegroeid tussen de glastuinbouw in de
polders van West-Friesland. Mijn jeugd in de bloemen heeft mij er nooit
van weerhouden dierenarts te willen worden. Juist het grote sociale
aspect dat hand in hand gaat met de diergeneeskunde maakt mij gelukkig.
Verder kan ik ontzettend genieten van het buitenleven en het werken met
dieren. In 2014 heb ik mijn dierenartsdiploma in ontvangst mogen nemen
en ben ik direct aan de slag gegaan in de praktijk, in combinatie met een
promotie-onderzoek op de Faculteit Diergeneeskunde. Een mooie en
uitdagende combi, die ik graag voortzet bij Dierenkliniek Het Liesvelt!

 

 

Wendy Op de Beeck

Hallo,

Sinds mijn kinderjaren droomde ik ervan dierenarts te worden. In 1998 ben ik afgestudeerd in Gent. Na een half jaar werken aan de universiteit ben ik meer ervaring gaan opdoen in Engeland, waar het niveau van de diergeneeskunde erg hoog is.

Ik ben een gezelschapsdierenarts die graag de zorg op zich neemt van uw hond, kat, konijn, knaagdier of fret. Mijn werk is tevens mijn hobby omdat het werken met dieren en het overleg en contact met de huisdiereneigenaar de job erg boeiend maakt.

Ik heb altijd een hond gehad als huisdier en onlangs kreeg ik het gezelschap van een erg zieke adoptiekat die inmiddels helemaal genezen is en nu volop van het leven geniet. Mijn hobby’s: geef me een rugzak, een mooi wandelpad, aangenaam gezelschap en een leuk boek om te lezen, dan geniet ik met volle teugen!

 

Anneth Vosmer


Hallo,

Ik ben Anneth Vosmer. Aan veel mensen hoef ik mij waarschijnlijk niet meer voor te stellen omdat ik al enkele jaren werkzaam ben bij Dierenkliniek Het Liesvelt. Sinds januari 2008 heb ik hier een parttime baan waarbij ik elke middag werk. Het leuke van mijn werk is de afwisseling. De combinatie van het contact met mensen, hun dieren en de medische kant vind ik erg boeiend.

Ik ben geboren in Nieuwpoort waar ik nog steeds met veel plezier woon. Van huis uit ben ik opgegroeid met huisdieren, zoals honden, katten, konijnen, vogels en kippen. Zelf hebben we momenteel nog 1 hond (kruising Duitse herder) en 2 katten (kruising Britse korthaar en kruising Noorse boskat) welke tevens mijn grootste hobby’s zijn.

Overige hobby’s zijn; zwemmen, uit eten gaan, vakantie met man en hond waarin wij veel wandelen, boeken lezen en genieten van het buitenleven.