SlimFit


Onlangs introduceerden we een nieuw, gratis afvalprogramma voor huisdieren "SlimFit". Overgewicht is ook bij dieren een serieus probleem. Grotere kans op diabetes, gewrichtsproblemen, huid- en vachtproblemen, urineweg aandoeningen, etc...

In een eerste gesprek wordt berekend welke voeding het beste is voor uw dier en wat de mogelijkheden zijn voor meer beweging. De methode richt zich niet alleen op het aanpassen van de voeding, maar daarnaast ook op voorlichting aan en begeleiding van u en andere gezinsleden. De combinatie van een verminderde energieopname, meer beweging én gedragsaanpassing zorgen voor een succesvol en blijvend resultaat: het behalen én behouden van een gezond gewicht en een goede conditie. Dit gezonde gewicht wordt het ideale gewicht genoemd en is het uiteindelijke doel van het SlimFit programma. Een dier met een ideaal gewicht heeft een langere levensverwachting en een betere kwaliteit van leven. Het Ideale gewicht wordt voor ieder dier individueel bepaald door de assistent(e). De assistentes Anneth en Kim houden elke drie tot vier weken de vinger aan de pols. Waar nodig worden aanpassingen aangebracht.


Puppyconsult


Gefeliciteerd met de aankoop van uw pup! De eerste weken dat
de pup bij u in huis is krijgt hij veel nieuwe indrukken. Dit is het moment waarop de hond het meest leert. In deze periode komt hij natuurlijk ook minimaal 2 keer bij de dierenartspraktijk voor zijn vaccinaties. Ook dit is allemaal nieuw en erg spannend. Na de 3e enting op de leeftijd van 12 weken komt hij vervolgens bijna een jaar niet meer bij de dierenarts (indien hij natuurlijk niet onverwachts ziek wordt of dergelijke). Hiervoor hebben wij het puppyconsult geïntroduceerd.

Het puppyconsult wordt uitgevoerd door een van onze assistentes en is geheel kosteloos. De pup komt op de leeftijd van 4, 5 en 6 maanden bij ons langs op de praktijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij de assistente. Tijdens dit consult wordt de pup gewogen en nagekeken en worden er verschillende onderwerpen met u besproken, bijvoorbeeld wisselen van het gebit, ontwormen en ontvlooien, castreren of steriliseren etc. Het is bedoeld om een bezoek aan de dierenarts een positieve ervaring te laten worden worden voor de hond. Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u deze uiteraard ook stellen tijdens dit consult.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van Dierenkliniek het Liesvelt


Uitnodiging boerenavond met thema UIERGEZONDHEID 8 november 2022


Op dinsdagavond 8 november willen we in samenwerking met het bedrijf Hipra u hierbij...

Lees meer

Epilepsie


Epilepsie is een vaak voorkomend probleem. Ze kunnen regelmatig een epileptische aanval...

Lees meer

Vuurwerkangst


Een studie heeft uitgewezen dat 50% van de honden bang is voor harde geluiden zoals...

Lees meer

Dierenkliniek Het Liesvelt is een gemengde praktijk die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren behandelt.

Contact Info

Energieweg 32, Groot-Ammers
Vanaf maandag weer
0184 - 601558

Social Media