logo-liesvelt-202303

Ons team

Maak kennis met het team van Dierenkliniek Het Liesvelt

Jan van Duijnhoven

Dierenarts / Praktijkhouder

Mijn naam is Jan van Duijnhoven. Sinds 1 december 2009 ben ik als dierenarts werkzaam bij Dierenkliniek Het Liesvelt. Ik woon in Tienhoven aan de Lek samen met mijn vrouw Inge en onze drie kinderen.

Ik ben geboren en opgegroeid in het Brabantse Rijkevoort. Zolang ik me kan herinneren heb ik dierenarts willen worden. Na de middelbare school ben ik een jaar gaan werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Na dit Gap-Year begonnen met studeren voor dierenarts aan de faculteit in het Belgische Gent. Mijn grote wens om dierenarts te worden, is dan ook uitgekomen toen ik aan de slag kon in Groot-Ammers. Hier werk ik sinds 2009 nog steeds met zeer veel plezier. Buiten het werk geniet ik van reizen, spelen met de kinderen en ontspannen in de tuin.

Kees Pellikaan

Dierenarts / Praktijkhouder

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door dieren. Thuis op de boerderij bezat ik een ware dierentuin. Ik had zoal: schapen, een kat, een cavia, zelfs hamsters én natuurlijk konijnen. 

Mijn droom om dierenarts te worden, werd hoe cliché dan ook, gevoed door het feit dat ik een keizersnede (bij een koe) mee had gemaakt bij een oom van mij. Op dat moment was ik helemaal verkocht. Eind 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts en destijds gaan werken op de Veluwe. Vanwege het type werk ben ik op zoek gegaan naar iets wat meer bij mij past en zodoende hier terechtgekomen. Een leuke bijkomstigheid is dat dit werk dichtbij gelegen is bij mijn geboortegrond; Meerkerk! Vandaag de dag ben ik woonachtig in Goudriaan, getrouwd en papa van drie kindjes. Natuurlijk mag ik ook Pim onze rode ‘je weet wel’ kater niet vergeten. 

Barbara van Deuren

Dierenarts

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Barbara van Deuren, geboren in Woerden. Als kind kwam ik al snel in aanraking met het paardenvirus waardoor ik in mijn jeugd altijd volop heb paardgereden.

In 2009 ben ik afgestudeerd in Utrecht in de richting Landbouwhuisdieren. Na het afstuderen ben ik begonnen als dierenarts in Friesland. Vervolgens ben ik langzaam afgezakt naar het zuiden. Inmiddels  woon ik in Hoogblokland, waar ik samen met mijn vriend een melkveebedrijf run. Bovenal ben ik moeder van 3 kinderen.

Sinds 1 november 2023 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek het Liesvelt. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten in de praktijk!

Marline van Mil

Dierenarts

Opgegroeid als boerendochter op een melkveebedrijf vlakbij Delft, was ik als klein meisje al veel tussen de koeien te vinden. Als de veearts kwam, vond ik dat altijd erg fascinerend. Ik mocht al snel met de veearts mee. Sindsdien wist ik het: dat wilde ik ook worden.

In 2019 ben ik afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts. Ik woon nu in Tienhoven aan de Lek. Als hobby heb ik fanatiek aan touwtrekken gedaan. Tegenwoordig doe ik aan bootcamp om een beetje op conditie te blijven.

Nadia Lahaye

Dierenarts

Enthousiast stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Nadia, geboren in ’s-Hertogenbosch en
opgegroeid in het Brabantse Schijndel. Zolang ik mij kan herinneren zit de dierenliefde in
mijn bloed.


Na mijn VWO ben ik eerst een jaar management toerisme gaan studeren in Breda. Hier
ontdekte ik al snel dat mijn hart ergens anders lag en ben ik mijn lang gekoesterde droom
om dierenarts te worden alsnog gaan verwezenlijken.
Vorige maand ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting
Landbouwhuisdieren en ik sta dan ook te popelen om als dierenarts aan de slag te gaan in
deze mooie praktijk.


Naast de diergeneeskunde heb ik een grote verzameling hobby’s. Ik ben sportief en vaak op
de tennisbaan of in de sportschool te vinden. Ook geniet ik enorm van in de keuken staan
met vrienden, mooie wandelingen maken in de natuur, muziek en reizen.


Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wendy op de Beeck

Dierenarts

Sinds mijn kinderjaren droomde ik ervan dierenarts te worden. In 1998 ben ik afgestudeerd in Gent. Na een half jaar werken aan de universiteit ben ik meer ervaring gaan opdoen in Engeland, waar het niveau van de diergeneeskunde erg hoog is.

Ik ben een gezelschapsdierenarts die graag de zorg op zich neemt van uw hond, kat, konijn, knaagdier of fret. Mijn werk is tevens mijn hobby omdat het werken met dieren en het overleg en contact met de huisdiereneigenaar de job erg boeiend maakt.

Op dit moment heb ik geen huisdieren, maar daar komt over een poosje wel weer verandering in. Mijn hobby’s: geef me een rugzak, een mooi wandelpad, aangenaam gezelschap van vrienden en honden en een leuk boek om te lezen, dan geniet ik met volle teugen!

Argyris Argyrou

Dierenarts

Mijn naam is Argyris Argyrou en ik kom uit Cyprus.

In 2016 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts in Brno, Tsjechië. Daarna ben ik begonnen met werken in Engeland. Daar heb ik 5 jaar lang in een grote gezelschapskliniek gewerkt. Sinds mei 2021 woon en werk ik in Nederland. Ik woon samen met mijn partner en leuke Border Terriër Benji.

Ik neem graag de zorg van uw huisdier op mij! Ik vind zowel chirurgie als de interne geneeskunde leuk. Verder ben ik erg geïnteresseerd in oogheelkunde.

Mijn hobby’s zijn wandelen met Benji in de natuur, fotografie en schilderen.

Ik hoop jullie snel in de praktijk te ontmoeten!

Anneth Vosmer

Paraveterinair

Ik ben Anneth Vosmer. Aan veel mensen hoef ik mij waarschijnlijk niet meer voor te stellen omdat ik al jaren werkzaam ben bij Dierenkliniek Het Liesvelt. Ik ben aan deze baan gekomen mede door mijn man Andre Vosmer die hier ruim 30 jaar dierenarts was. Na mijn opleiding voor dierenartsassistente heb ik hier sinds januari 2008 een vaste plek, voornamelijk achter de balie. Wat mijn werk boeiend maakt is het contact met de mensen, hun dieren, en al het werk eromheen. Uiteraard maakt ons hechte gezellige team het werk ook erg plezierig.


Ik ben geboren in Nieuwpoort waar ik nog steeds met veel plezier woon. Na de middelbare school heb ik de MAS doorlopen waar ik kennis opdeed over de veehouderij. Al ben ik na mijn opleiding eerst jaren in de horeca werkzaam geweest.


In mijn vrije tijd wandel ik graag langs de lek met onze Duitse Herder Ylva. Ook gaan we graag op vakantie of een weekendje weg. Ons favoriete stekkie is Terschelling.

Kim Koppelaar

Paraveterinair

Mijn naam is Kim Koppelaar. Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben wij 3 zoons. 

Ik ben na 12 jaar weer terug van weggeweest. Met jaren van af en toe invallen ben ik dus de praktijk niet uit het oog verloren. Ik had er veel zin in om twee keer per week weer als assistente aan het werk te zijn, en ik merkte dat het gelijk heel vertrouwd voelde.

Als kind riep ik al dat ik dierenartsassistente wilde worden. Na de middelbare school ben ik als stads meisje naar de MAS (Middelbare Agrarische School) in Gorinchem gegaan. Daar heb ik veel geleerd over veehouderij en gezelschapsdieren. Na de MAS heb ik mijn diploma gehaald voor paraveterinair. 

Alle voorkomende werkzaamheden doe ik met plezier, vooral assisteren bij operatie’s, het verzorgen van de dieren in de opname, en natuurlijk het contact met de klanten.

Tot in de praktijk! 

Annelise Uittenbogaard

Paraveterinair

Ik ben Annelise Uittenbogaard. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in het mooie Ameide. In 2009 heb ik mijn paraveterinair diploma behaald en ben ik begonnen met het werken in de praktijk.

Na 12 jaar voor dezelfde organisatie gewerkt te hebben was het tijd voor verandering. In mei 2022 ben ik dus aan de slag gegaan hier op de praktijk. Voor mij is het belangrijk om te werken binnen een gezellig, warm en gedreven team. Dat heb ik zeker gevonden binnen het Liesvelt! 

Mijn passie ligt vooral bij de anesthesie van patiënten en de zorg in de opname, maar ik vind het uiteraard ook heel leuk om jullie en jullie huisdieren te ontmoeten aan de balie of in de spreekkamer. Het begeleiden van stagiaires is tevens iets waar ik veel voldoening uit haal. Één dag in de week zit ik op kantoor en houd ik me bezig met het schrijven van bijvoorbeeld onze nieuwsbrieven of stukjes voor op de social media kanalen.

Thuis hebben wij een Mechelse Herder, een kruising Duitse Dog/Cane Corso en een drie-potige Europese korthaar. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin of maak ik lange wandelingen in de polder of langs de Lek met de honden.

Graag tot ziens in de praktijk!

Corriene de Vos

Paraveterinair

Mijn naam is Corriene de Vos. Ik woon samen met mijn man en onze Keeshond/Sheltie kruising Bink in Groot-Ammers, waar ik geboren en getogen ben. 

Van kinds af aan was ik al gek op dieren en ik heb er dan ook altijd mijn werk van willen maken. Vanaf 2016 werk ik als paraveterinair en sinds juni 2022 ben ik hier begonnen bij Dierenkliniek Het Liesvelt. Hiervoor heb ik veel in de operatiekamer gewerkt, wat ik heel graag doe. Nu vind ik het fijn om wat meer van de eigenaren en hun wakkere huisdieren te zien. Ik zie jullie dan ook graag in de praktijk!

Corine van 't Hoog

Paraveterinair

Mijn naam is Corine van ’t Hoog en ik woon in Zuilichem. Tijdens mijn kindertijd ben ik opgegroeid op een boerderij. Als jong meisje was ik daardoor al veel bezig met dieren.

In 2017 heb ik de opleiding paraveterinair afgerond en ben ik meteen gaan werken. Na 5 jaar als paraveterinair gewerkt te hebben, heb ik 1,5 jaar als projectmedewerker gewerkt. Daar ben ik er achter gekomen dat mijn passie toch bij de dieren ligt en daarom ben ik heel blij dat ik weer als paraveterinair aan de slag kan bij het Liesvelt!

Het fijne aan dit werk vind ik dat er veel afwisseling is en dat geen dag hetzelfde is. Assisteren bij operaties en het zorgen voor de dieren in de opname vind ik altijd erg leuk om te doen. Ook spreekt de veehouderij mij heel erg aan. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag, hou ik van spelletjes en borrelavondjes met vrienden en familie. Ook ben ik veel op de boerderij van mijn vriend in Noordeloos te vinden om ook daar af en toe mee te helpen. En anders wandel ik graag met onze bordercollie Flip.

Graag tot ziens in de praktijk!