logo-liesvelt-202303

Gezelschapsdieren

Bij dierenkliniek Het Liesvelt is er veel aandacht voor het individuele dier. Voor u en uw huisdier nemen we graag de tijd. Speciale aandacht hebben we voor puppies, kittens en de seniorhonden en katten. We hebben beschikking over moderne apparatuur en werken meest de meest up to date protocollen om de zorg zo goed mogelijk uit te voeren. Ook konijnen en knaagdieren helpen we graag.

Voor o.a. chippen, vaccinatie, wormen en vlooien, sterilisatie, castratie, artrose, euthanasie.

Voor o.a. chippen, vaccinatie, wormen en vlooien, sterilisatie, castratie, artrose, euthanasie

Voor al uw vragen over vaccinatie, het gebit en voeding van uw konijn. Wij adviseren u graag verder.

Altijd de beste zorg

Je huisdier is bij ons altijd in goede handen

Op de verschillende pagina’s voor uw hond, kat of konijn is er informatie te vinden over specifieke behandelingen, welke wij voor u kunnen uitvoeren en een aantal veel voorkomende aandoeningen. Dit overzicht echter, is niet compleet. Wilt u meer informatie, neem dat gerust contact op.

Speciale aandacht is er voor operaties, gebitsbehandelingen en overige ingrepen waarbij narcose nodig is. Een meest up-to-date protocol zal de risico’s tot een minimum beperken.

Ook het uiteindelijk onvermijdelijke overlijden van uw huisdier willen wij op een zorgvuldige een waardevolle manier voor u verzorgen. Daarbij is thuis euthanasie een mogelijkheid.

Maak kennis met de mensen van Dierenklieniek 't Liesvelt

Maak kennis met het team van Dierenkliniek Het Liesvelt; Ons gedreven en vooruitstrevende team van dierenartsen en paraveterinairen staat graag voor u klaar.

Actueel / blog

Actuele berichten over bepaalde producten, technieken, regelgeving of gezondheidsproblemen kunt u lezen in onze blog.

Wilt u meer weten of heeft u een opmerking, neem contact met ons op.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »