logo-liesvelt-202303

Vetplan

Het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts is toch altijd weer even een uitgave. Dan komen daar ook nog die periodieke uitgaven bij zoals ontworming en vlooienmiddelen. Zou het niet prettig zijn als u daarop kunt besparen én dit gespreid over het jaar kunt betalen?

Beschermt uw dier een levenlang!

Wat houdt het VetPlan® in?

Dat is nu mogelijk met ons VetPlan®! Daarnaast ontvangt u nog 10% korting op voeding, gebitsbehandelingen en extra vaccinaties buiten de reguliere vaccinaties om. 

De kosten voor het pakket worden maandelijks afgeschreven, dit gaat via automatische incasso. U hoeft hier dus niets voor te doen. Iedere 3 maanden krijgt u een herinnering dat de producten weer voor u klaar staan. Ook voor de vaccinatie en de tussentijdse check krijgt u een oproep. 

Als u het plan afsluit dan hoeft u bij ons niet meer te betalen voor de producten en diensten die in het pakket vallen, deze zitten al in de maandelijkse afschrijving. Het pakket loopt per jaar en wordt na een jaar automatisch verlengd. Na een jaar is het mogelijk om maandelijks het pakket te beëindigen. Inschrijven kan uitsluitend op de praktijk.

VetPlan® = Geen verzekering!

Er worden bij het VetPlan® geen dieren uitgesloten op basis van leeftijd of ras. Het maakt ook niet uit hoe oud uw dier is als u start met het pakket, de kosten blijven hetzelfde. Een verzekering is vooral gericht op onvoorziene kosten en het VetPlan® op de preventieve zorg. De preventieve zorg wordt vaak juist niet vergoed bij de verzekering. Mocht uw hond verzekerd zijn dan kan het dus alsnog zeer interessant zijn om het VetPlan® af te sluiten. Slaat u hiervoor de polisvoorwaarden van uw verzekering er op na. Wordt preventieve zorg niet vergoed? Dan kunt u zonder zorgen het VetPlan® pakket afsluiten. Wij raden het niet aan om uw dier uit de verzekering te halen.

Wat krijgt u in het VetPlan®

VetPlan® PLUS voor uw senior huisdier

Naast het VetPlan® hebben wij ook het VetPlan® Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan® ook nog een extra gezondheidscontrole bij de dierenarts per jaar en uitgebreid bloedonderzoek en urineonderzoek. Voor de kat zit hier ook een bloeddrukmeting bij. Met het VetPlan® Plus heeft u op deze manier nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld. Zo kunnen problemen vroegtijdig gesignaleerd en beter behandeld worden.

VetPlan® Konijn

Ook voor het konijn kunt u een VetPlan® afsluiten. Preventieve zorg is bij het konijn nog belangrijker. Veelal laat het konijn het laat zien wanneer er al gezondheidsproblemen zijn. In het VetPlan® krijgt u jaarlijks een gezondheidscontrole door een dierenarts en een paraveterinair, 3 keer per jaar gezonde voeding en no-myiasisspray (tegen madenziekte) en als laatste en zeker niet onbelangrijk de vaccinatie tegen de gevreesde konijnenziektes RHD-1 en 2 en Myxomatose.

Wat kost het VetPlan® en VetPlan® PLUS

Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Altijd de juiste behandeling

specialisten

Het preventieve gezondheidsplan dat gericht is op het gezond houden van dieren en het verminderen van risico’s op gezondheidsproblemen.

online-hulp
Het gratis afvalprogramma voor uw huisdier! Gegarandeerd resultaat en een gezond huisdier zonder overgewicht.
rontgen-fotos
Röntgen kan de noodzakelijke ondersteuning zijn om te komen tot een goede diagnose. Wij maken hierbij gebruik van het meest moderne röntgenapparaat.
medicijnen

De kosteloze positieve ervaring voor uw pup! Neem vrijblijvend contact met ons op en start vandaag nog.

dierentandarts
Goed en regelmatig onderhoud van het gebit is van levensbelang en voorkomt vele andere gezondheidsproblemen.
onderzoeklabaratorisch
In ons moderne en uitgebreide laboratorium kunnen we bloed- en urineonderzoek en microscopisch onderzoek uitvoeren.