logo-liesvelt-202303

Gebitsbehandeling

Een gezond gebit is van levensbelang! Ons ervaren team biedt professionele gebitsbehandelingen om tandheelkundige problemen aan te pakken en het welzijn van uw hond, kat of konijn te bevorderen. Van gebitsreiniging tot het verwijderen van elementen (tanden of kiezen) en tandheelkundig advies, wij zorgen voor een gezond, pijnvrij en stralend gebit.

Een goede gebitsbehandeling

Narcose is een noodzaak!

Om een huisdier een goede gebitsbehandeling te kunnen geven is het noodzakelijk om het onder narcose te brengen. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken hebben we en blijven we ons protocol telkens aanscherpen. Een aantal dingen kunnen wij u van te voren aanbieden;

  • U alvorens de afspraak een specifiek operatieformulier te mailen met uitleg met betrekking tot de operatie en de risico’s.
  • U de mogelijkheid te bieden voor de operatie een bloedonderzoek te laten doen van uw huisdier. Hierdoor kunnen wij de functie van belangrijke organen beoordelen zoals de lever en de nieren die een belangrijke rol spelen bij de afbraak van narcosemiddelen. Verder krijgen wij een goed beeld van de gezondheid van uw hond/kat en kunnen wij de narcose risico’s beperken door bij afwijkingen het narcoseprotocol aan te passen of de narcose uit te stellen.
  • Het meest up-to-date narcoseprotocol te gebruiken.
  • Uw dier continu te bewaken via de monitor, waardoor we kunnen bijsturen en snel kunnen schakelen waar nodig.

Gebitsbehandeling voor uw hond, kat of konijn

Zowel de hond als de kat en het konijn hebben allemaal een verschillend gebit met zijn of haar soort specifieke problemen die zich kunnen voordoen. Onder de verschillende pagina’s voor de hond, kat of het konijn, kunt u meer informatie vinden over het gebit en de gebitsproblemen.

Altijd de juiste behandeling

specialisten

Het preventieve gezondheidsplan dat gericht is op het gezond houden van dieren en het verminderen van risico’s op gezondheidsproblemen.

online-hulp
Het gratis afvalprogramma voor uw huisdier! Gegarandeerd resultaat en een gezond huisdier zonder overgewicht.
rontgen-fotos
Röntgen kan de noodzakelijke ondersteuning zijn om te komen tot een goede diagnose. Wij maken hierbij gebruik van het meest moderne röntgenapparaat.
medicijnen

De kosteloze positieve ervaring voor uw pup! Neem vrijblijvend contact met ons op en start vandaag nog.

dierentandarts
Goed en regelmatig onderhoud van het gebit is van levensbelang en voorkomt vele andere gezondheidsproblemen.
onderzoeklabaratorisch
In ons moderne en uitgebreide laboratorium kunnen we bloed- en urineonderzoek en microscopisch onderzoek uitvoeren.

Actueel / blog

Dui vel aliquam nullam nulla natoque iaculis viverra conubia letius. Primis non rhoncus dolor a urna finibus ultricies libero. Dui vel aliquam nullam nulla natoque iaculis viverra conubia letius. Primis non rhoncus dolor a urna finibus ultricies libero.

Dui vel aliquam nullam nulla natoque iaculis viverra conubia letius. Primis non rhoncus dolor a urna finibus ultricies libero.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »
Landbouwhuisdieren

Pinkengriep bij jongvee

Pinkengriep is een verzamelnaam voor longontsteking bij kalveren veroorzaakt door bepaalde virussen en bacteriën. De bacteriële infectie kan beoordeeld worden met antibiotica, maar voor de

Lees verder »