logo-liesvelt-202303

Afvalprogramma – Slimfit

Door middel van een gratis afvalprogramma voor huisdieren genaamd "SlimFit" is het mogelijk het overgewicht van uw huisdier te controleren. Overgewicht is ook bij dieren een serieus probleem. Hierdoor wordt de kans op diabetes, gewrichtsproblemen, huid- en vachtproblemen en urineweg aandoeningen vele malen groter.

Het gratis afvalprogramma voor uw huisdier!

Wat houdt het Slimfit programma in en hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u zich zorgen maakt, of we tijdens een consult constateren dat afvallen een goede optie kan zijn kunt u bij ons een afspraak maken om te gaan kijken welke voeding het best bij uw dier past. De methode richt zich niet alleen op het aanpassen van de voeding, maar daarnaast ook op voorlichting aan en begeleiding van u en andere gezinsleden. De combinatie van een verminderde energieopname, meer beweging én gedragsaanpassing zorgen voor een succesvol en blijvend resultaat: het behalen én behouden van een gezond gewicht en een goede conditie. Dit gezonde gewicht wordt het ideale gewicht genoemd en is het uiteindelijke doel van het SlimFit programma.

Een dier met een ideaal gewicht heeft een langere levensverwachting en een betere kwaliteit van leven. Het Ideale gewicht wordt voor ieder dier individueel bepaald door de assistentes. U kunt elke maand gratis uw huisdier komen wegen. Zodoende kunnen de assistentes het gewicht in de computer zetten en voor de afvalcurve bijhouden en zo nodig bijsturen.

Alles voor een gezond huisdier

Dierenkliniek Het Liesvelt biedt de beste zorg voor huisdieren én landbouwhuisdieren. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste zorg. 

Altijd de juiste behandeling

specialisten

Het preventieve gezondheidsplan dat gericht is op het gezond houden van dieren en het verminderen van risico’s op gezondheidsproblemen.

online-hulp
Het gratis afvalprogramma voor uw huisdier! Gegarandeerd resultaat en een gezond huisdier zonder overgewicht.
rontgen-fotos
Röntgen kan de noodzakelijke ondersteuning zijn om te komen tot een goede diagnose. Wij maken hierbij gebruik van het meest moderne röntgenapparaat.
medicijnen

De kosteloze positieve ervaring voor uw pup! Neem vrijblijvend contact met ons op en start vandaag nog.

dierentandarts
Goed en regelmatig onderhoud van het gebit is van levensbelang en voorkomt vele andere gezondheidsproblemen.
onderzoeklabaratorisch
In ons moderne en uitgebreide laboratorium kunnen we bloed- en urineonderzoek en microscopisch onderzoek uitvoeren.