logo-liesvelt-202303

Puppyconsult

De kosteloze positieve ervaring voor uw pup en een verstandige keus voor een goede start.

De nieuwe aanwinst van het gezin

Waarom is het puppyconsult zo belangrijk?

De eerste weken dat de pup bij u in huis is krijgt hij veel nieuwe indrukken. Dit is het moment waarop de hond het meest leert. In deze periode komt hij natuurlijk ook minimaal 2 keer bij de dierenartspraktijk voor zijn vaccinaties. Ook dit is allemaal nieuw en erg spannend. Na de 3e enting op de leeftijd van 12 weken komt hij vervolgens bijna een jaar niet meer bij de dierenarts (indien hij natuurlijk niet onverwachts ziek wordt of dergelijke). Om deze periode te overbruggen en de dierenarts een positieve ervaring te laten zijn is het puppyconsult geïntroduceerd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het puppyconsult wordt uitgevoerd door één van onze assistentes en is geheel kosteloos. De pup komt op de leeftijd van 4, 5 en 6 maanden bij ons langs op de praktijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij de assistente. Tijdens dit consult wordt de pup gewogen en nagekeken en worden er verschillende onderwerpen met u besproken, bijvoorbeeld wisselen van het gebit, ontwormen en ontvlooien, castreren of steriliseren etc. Het is bedoeld om een bezoek aan de dierenarts een positieve ervaring te laten zijn voor uw hond. Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u deze uiteraard ook stellen tijdens dit consult.

Altijd de juiste behandeling

specialisten

Het preventieve gezondheidsplan dat gericht is op het gezond houden van dieren en het verminderen van risico’s op gezondheidsproblemen.

online-hulp
Het gratis afvalprogramma voor uw huisdier! Gegarandeerd resultaat en een gezond huisdier zonder overgewicht.
rontgen-fotos
Röntgen kan de noodzakelijke ondersteuning zijn om te komen tot een goede diagnose. Wij maken hierbij gebruik van het meest moderne röntgenapparaat.
medicijnen

De kosteloze positieve ervaring voor uw pup! Neem vrijblijvend contact met ons op en start vandaag nog.

dierentandarts
Goed en regelmatig onderhoud van het gebit is van levensbelang en voorkomt vele andere gezondheidsproblemen.
onderzoeklabaratorisch
In ons moderne en uitgebreide laboratorium kunnen we bloed- en urineonderzoek en microscopisch onderzoek uitvoeren.