Vetplan ontzorgt en beschermt uw dier een leven lang!


Wat houdt het VetPlan® in? 

Het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts is toch altijd weer even een uitgave. Dan komen daar ook nog die periodieke uitgaven bij zoals ontworming en vlooienmiddelen. Zou het niet prettig zijn als u daarop kunt besparen én dit gespreid over het jaar kunt betalen? Dat is nu mogelijk met ons VetPlan®! Daarnaast ontvangt u nog 10% korting op voeding, gebitsbehandelingen en extra vaccinaties buiten de reguliere vaccinaties om. De kosten voor het pakket worden maandelijks afgeschreven, dit gaat via automatisch incasso. U hoeft hier dus niets voor te doen. Iedere 3 maanden krijgt u een herinnering dat de producten weer voor u klaar staan. Ook voor de vaccinatie en de tussentijdse check krijgt u een oproep. Als u het plan afsluit dan hoeft u bij ons niet meer te betalen voor de producten en diensten die in het pakket vallen, deze zitten al in de maandelijkse afschrijving. Het pakket loopt per jaar en wordt na een jaar automatisch verlengd. Na een jaar is het mogelijk om maandelijks het pakket te beëindigen. Inschrijven kan uitsluitend op de praktijk.

VetPlan® = Geen verzekering!

Er worden bij het VetPlan® geen dieren uitgesloten ongeacht leeftijd of ras. Het maakt ook niet uit hoe oud uw dier is als u start met het pakket, de kosten blijven hetzelfde. Een verzekering vooral gericht op onvoorziene kosten en het VetPlan® op de preventieve zorg. De preventieve zorg wordt vaak juist niet vergoed bij de verzekering. Mocht uw hond verzekerd zijn dan kan het dus alsnog zeer interessant zijn om het VetPlan® af te sluiten. Slaat u hiervoor de polisvoorwaarden van uw verzekering er op na. Wordt preventieve zorg niet vergoed? Dan kunt u zonder zorgen het VetPlan® pakket afsluiten. Wij raden het niet aan om uw dier uit de verzekering te halen.

Wat krijgt u in het VetPlan®

  • Preventieve zorg met aantrekkelijke korting
  • Jaarlijkse gezondheidscontrole bij de dierenarts
  • Jaarlijkse controle bij een paraveterinair; vragen over voeding, gedrag, nagels knippen etc.
  • Volledige ontzorging met jaarrond anti-worm, -vlo en -teek middelen
  • 10 % korting op voeding, gebitsbehandelingen en extra vaccinaties (buiten regulier om)

Nieuw!!! VetPlan® PLUS

Naast het VetPlan® hebben wij ook het VetPlan® Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan® ook nog een extra gezondheidscontrole bij de dierenarts per jaar en uitgebreid bloedonderzoek en urineonderzoek. Voor de kat zit hier ook een bloeddrukmeting bij. Met het VetPlan® Plus heeft u op deze manier nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld. Zo kunnen problemen vroegtijdig gesignaleerd en beter behandeld worden.

VetPlan® Konijn

Ook voor het konijn kunt u een VetPlan® afsluiten. Preventieve zorg is bij het konijn nog belangrijker. Veelal laat het konijn het laat zien wanneer er al gezondheidsproblemen zijn. In het VetPlan® krijgt u jaarlijks een gezondheidscontrole door een dierenarts en een paraveterinair, 3 keer per jaar gezonde voeding en no-myiasisspray (tegen madenziekte) en als laatste en zeker niet onbelangrijk de vaccinatie tegen de gevreesde konijnenziektes RHD-1 en 2 en Myxomatose.

Wat kost het VetPlan® en VetPlan® PLUS

 

 


Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van Dierenkliniek het Liesvelt


Uitnodiging boerenavond met thema UIERGEZONDHEID 8 november 2022


Op dinsdagavond 8 november willen we in samenwerking met het bedrijf Hipra u hierbij...

Lees meer

Epilepsie


Epilepsie is een vaak voorkomend probleem. Ze kunnen regelmatig een epileptische aanval...

Lees meer

Vuurwerkangst


Een studie heeft uitgewezen dat 50% van de honden bang is voor harde geluiden zoals...

Lees meer

Dierenkliniek Het Liesvelt is een gemengde praktijk die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren behandelt.

Contact Info

Energieweg 32, Groot-Ammers
13:00 - 16:00
0184 - 601558

Social Media