Het Liesvelt

We werken met vier dierenartsen en twee dierenartsassistentes. Hieronder stellen we onszelf kort aan u voor.


Cor Breedijk

Cor Breedijk

Mijn naam is Cor Breedijk. Als kind bivakkeerde ik veel op de boerderij van mijn grootouders. Toen was er al het plezier in het omgaan met dieren, zodat al op jonge leeftijd het plan ontstond dierenarts te willen worden. Sinds 1990 werk ik met veel plezier in deze praktijk, daarnaast heb ik 2 honden en fiets af en toe door de Alblasserwaard.

Jan van Duijnhoven

Jan van Duijnhoven

Mijn naam is Jan van Duijnhoven. Sinds 1 december 2009 ben ik als dierenarts werkzaam bij Dierenkliniek Het Liesvelt. Ik woon in Tienhoven aan de Lek samen met mijn vriendin Inge en onze Duitse herder Kayo.

Ik ben geboren en opgegroeid in het Brabantse Rijkevoort. Zolang ik me kan herinneren heb ik dierenarts willen worden. Na de middelbare school ben ik een jaar gaan werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Na dit Gap-Year begonnen met studeren voor dierenarts aan de faculteit in het Belgische Gent. Mijn grote wens om dierenarts te worden, is dan ook uitgekomen toen ik aan de slag kon in Groot-Ammers. Hier werk ik sinds 2009 nog steeds met zeer veel plezier.

Buiten het werk geniet ik van reizen, wandelen met de hond en ontspannen in de tuin.

Wendy op de Beeck

Wendy op de Beeck

Hallo,

Sinds mijn kinderjaren droomde ik ervan dierenarts te worden. In 1998 ben ik afgestudeerd in Gent. Na een half jaar werken aan de universiteit ben ik meer ervaring gaan opdoen in Engeland, waar het niveau van de diergeneeskunde erg hoog is.

Ik ben een gezelschapsdierenarts die graag de zorg op zich neemt van uw hond, kat, konijn, knaagdier of fret. Mijn werk is tevens mijn hobby omdat het werken met dieren en het overleg en contact met de huisdiereneigenaar de job erg boeiend maakt.

Ik heb altijd een hond en kat gehad in mijn jeugd als huisdier. En nu heb ik een leuke adoptiekat met de naam Pouf. Mijn hobby’s: geef me een rugzak, een mooi wandelpad, aangenaam gezelschap van vrienden en honden en een leuk boek om te lezen, dan geniet ik met volle teugen!

Kees Pellikaan

Kees Pellikaan

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door dieren. Thuis op de boerderij bezat ik een ware dierentuin. Ik had zoal: schapen, een kat, een cavia, zelfs hamsters én natuurlijk konijnen. Ik ben, mag ik wel zeggen, gepassioneerd hobbyfokker. Al zo'n 18 jaar bezoek ik jaarlijks meerdere tentoonstellingen met Vlaamse Reuzen en Kleurdwergen. 

Mijn droom om dierenarts te worden, werd hoe cliché dan ook, gevoed door het feit dat ik een keizersnede (bij een koe) mee had gemaakt bij een oom van mij. Op dat moment was ik helemaal verkocht. Eind 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts en destijds gaan werken op de Veluwe. Vanwege het type werk ben ik op zoek gegaan naar iets wat meer bij mij past en zodoende hier terechtgekomen. Een leuke bijkomstigheid is dat dit werk dichtbij gelegen is bij mijn geboortegrond; Meerkerk! Vandaag de dag ben ik woonachtig in Goudriaan, alweer ruim 6 jaar getrouwd en papa van twee kindjes. Natuurlijk mag ik ook Pim onze rode 'je weet wel' kater niet vergeten. 


Anneth Vosmer

Anneth Vosmer

Hallo,

Ik ben Anneth Vosmer. Aan veel mensen hoef ik mij waarschijnlijk niet meer voor te stellen omdat ik al enkele jaren werkzaam ben als dierenartsassistente bij Dierenkliniek Het Liesvelt. Ik ben aan deze geweldige baan gekomen mede door mijn man Andre Vosmer die hier ruim 30 jaar dierenarts was. Na mijn opleiding voor dierenartsassistente heb ik hier sinds januari 2008 een parttime baan waarbij ik momenteel van maandag t/m donderdag werk. Het leuke van mijn werk is de afwisseling. De combinatie van het contact met mensen, hun dieren en de medische kant vind ik erg boeiend. En uiteraard maakt ons hechte gezellige team het werk ook erg plezierig.

Ik ben geboren in Nieuwpoort waar ik nog steeds met veel plezier woon. Van huis uit ben ik opgegroeid met huisdieren, zoals honden, katten, konijnen, vogels en kippen. Op dit moment hebben we nog een hond (Ylva) en een kat (Juul)

In mijn vrije tijd gaan we graag op vakantie of een weekendje weg, ons favoriete stekkie is Terschelling.                 

Kim Koppelaar

Kim Koppelaar

Mijn naam is Kim Koppelaar. Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben wij 3 zoons. 

Ik ben na 12 jaar weer terug van weggeweest. Met jaren van af en toe invallen ben ik dus de praktijk niet uit het oog verloren. Ik had er veel zin in om twee keer per week weer als assistente aan het werk te zijn, en ik merkte dat het gelijk heel vertrouwd voelde.

Als kind riep ik al dat ik dierenartsassistente wilde worden. Na de middelbare school ben ik als stads meisje naar de MAS (Middelbare Agrarische School) in Gorinchem gegaan. Daar heb ik veel geleerd over veehouderij en gezelschapsdieren. Na de MAS heb ik mijn diploma gehaald voor paraveterinair. 

Alle voorkomende werkzaamheden doe ik met plezier, vooral assisteren bij operatie's, het verzorgen van de dieren in de opname, en natuurlijk het contact met de klanten....


Tot in de praktijk!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van Dierenkliniek het Liesvelt


Epilepsie


Epilepsie is een vaak voorkomend probleem. Ze kunnen regelmatig een epileptische aanval...

Lees meer

Vuurwerkangst


Een studie heeft uitgewezen dat 50% van de honden bang is voor harde geluiden zoals...

Lees meer

De ideale kattenbak


Katten zijn erg veeleisend als het over de kattenbak gaat. Het allerbelangrijkste is dat...

Lees meer

Dierenkliniek Het Liesvelt is een gemengde praktijk die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren behandelt.

Contact Info

Energieweg 32, Groot-Ammers
14:00 - 18:00
0184 - 601558

Social Media