logo-liesvelt-202303

Euthanasie bij konijnen

Euthanasie is een moeilijke beslissing. We bieden professionele en compassievolle begeleiding tijdens dit emotionele proces. Ons team zorgt ervoor dat u op een rustige en respectvolle manier afscheid kan nemen van uw konijn.

Een moeilijke beslissing

Euthanasie

Helaas komt aan elk leven een einde. Sterven kan op natuurlijke wijze gebeuren. Dit gebeurt echter ook dikwijls door euthanasie om het lijden van uw konijn te beperken of te voorkómen bij een ongeneeslijke aandoening.

De euthanasie kan plaatsvinden op de dierenkliniek, maar wij verzorgen dit ook bij u thuis in de directe omgeving van uw konijn. Dit verlaagt de stress aanzienlijk en wordt vaak als heel prettig ervaren. Uiteraard blijft het uw beslissing en mag u het naar eigen wens invullen. Na het overlijden van uw konijn zijn er verschillende mogelijkheden.

Voorkomen is beter dan genezen door middel van ons Vetplan®

Voor een volledige ontzorging en de beste behandeling wat betreft vaccinatie, voorkomen van myiasis en de juiste voeding kunt u gebruik maken van het Vetplan®.

Actueel / blog

Actuele berichten over bepaalde producten, technieken, regelgeving of gezondheidsproblemen kunt u lezen in onze blog.

Wilt u meer weten of heeft u een opmerking, neem contact met ons op.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »