logo-liesvelt-202303

Euthanasie bij honden

Euthanasie is een moeilijke beslissing voor hondenbezitters. We bieden professionele en compassievolle begeleiding tijdens dit emotioneel proces. Ons team zorgt ervoor dat uw hond op een rustige en respectvolle manier afscheid kan nemen, om zo zijn lijden te verlichten. We staan klaar om u te ondersteunen en uw hond waardig afscheid te laten nemen wanneer de tijd daar is.

Een moeilijke beslissingen

Euthanasie

Helaas komt aan elk leven een einde. Sterven kan op natuurlijke wijze gebeuren. Dit gebeurt echter ook dikwijls door euthanasie om het lijden van uw dier te beperken of te voorkómen bij een ongeneeslijke aandoening.

De euthanasie kan plaatsvinden op de dierenkliniek, maar wij verzorgen dit ook bij u thuis in de directe omgeving van uw hond. Dit verlaagt de stress aanzienlijk en wordt vaak als heel prettig ervaren. Uiteraard blijft het uw beslissing en mag u het naar eigen wens invullen. Na het overlijden van uw hond zijn er verschillende mogelijkheden.

Onze speciale programma's voor honden

Wilt u volledig ontzorgd worden en beste preventieve behandeling voor uw hond? Lees dan verder over ons Vetplan®.

Actueel / blog

Actuele berichten over bepaalde producten, technieken, regelgeving of gezondheidsproblemen kunt u lezen in onze blog.

Wilt u meer weten of heeft u een opmerking, neem contact met ons op.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »