logo-liesvelt-202303

Operaties en narcose

Bij operaties en narcose bij honden staat de veiligheid en het welzijn van uw huisdier centraal. Ons ervaren team hanteert geavanceerde technieken en protocollen om risico's te minimaliseren. We zorgen voor grondige voorbereiding, monitoring en zorg tijdens de procedure, zodat u met vertrouwen uw trouwe metgezel aan onze zorg kunt toevertrouwen.

Een goede voorbereiding is het begin

Operaties en narcose bij honden

Een operatie heeft voor u en uw huisdier altijd een grote impact. Elke operatie heeft een risico. Een zo goed mogelijke voorbereiding is daarom echt een noodzaak en zal dergelijke risico’s tot een minimum beperken. U kunt bij ons terecht voor allerlei operaties. De reguliere operaties zoals sterilisatie of castratie, maar ook de uitgebreidere (buik)operaties. Echter, bij herstel van breuken en dergelijke laten wij het aan de specialist over. Een belangrijk onderdeel van de operatie is de narcose. Wij proberen dat zo goed mogelijk voor te bereiden en uit te voeren. Dat doen we door:

Onze speciale programma's voor honden

Wilt u volledig ontzorgd worden en de beste preventieve behandeling voor uw hond? Lees dan verder over ons Vetplan®.

Actueel / blog

Actuele berichten over bepaalde producten, technieken, regelgeving of gezondheidsproblemen kunt u lezen in onze blog.

Wilt u meer weten of heeft u een opmerking, neem contact met ons op.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »