logo-liesvelt-202303

Chippen

Steeds meer huisdieren worden gechipt. Door deze elektronische identificatie konden de laatste jaren al veel huisdieren met hun baasje worden herenigd. Neemt u uw kat mee op vakantie naar het buitenland? Dan moet deze gechipt zijn. Binnenkort volgt er regelgeving waarbij alle katten verplicht een chip moeten hebben.

Te combineren met vaccinatie

Chippen van katten

Chippen en vaccinatie
Het chippen van uw kat kunt u prima combineren met de vaccinatie. De chip bezit een uniek nummer dat we kunnen aflezen met een chip-reader. Dit nummer wordt samen met de gegevens van de eigenaar geregistreerd bij een databank. Op www.ndg.nl kunt u controleren of de gegevens van de chip van uw huisdier goed staan geregistreerd.

Elektronisch kattenluik
Een ander voordeel van het chippen van uw kat is de mogelijkheid van het elektronisch kattenluik. Zo kan uw kat naar binnen, maar de ‘wilde’ kat uit de buurt of een hongerige buurpoes niet.

Altijd het beste voor je kat

Wij zoeken altijd naar de beste behandeling voor uw kat. Overleg met u gedurende het hele traject vinden wij van groot belang.

Actueel / blog

Actuele berichten over bepaalde producten, technieken, regelgeving of gezondheidsproblemen kunt u lezen in onze blog.

Wilt u meer weten of heeft u een opmerking, neem contact met ons op.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »