logo-liesvelt-202303

Operaties en narcose bij katten

Bij operaties en narcose bij katten staat de veiligheid en het welzijn van uw kat centraal. Ons ervaren team hanteert geavanceerde technieken en protocollen om risico's te minimaliseren. We zorgen voor grondige voorbereiding, monitoring en zorg tijdens de procedure, zodat u met vertrouwen uw trouwe metgezel aan onze zorg kunt toevertrouwen.

Een grote impact met risico's

Operaties en narcose

Moet uw kat een operatie ondergaan? Dit heeft op u en uw huisdier altijd een grote impact. Elke operatie heeft een risico. Een zo goed mogelijke voorbereiding is daarom echt een noodzaak. Dit beperkt risico’s tot een minimum. U kunt bij ons terecht voor allerlei operaties. Dit zijn de reguliere operaties zoals sterilisatie of castratie. Maar ook uitgebreidere (buik)operaties zijn bij ons in goede handen. Echter, bij herstel van breuken en dergelijke laten wij het aan de specialist over. Een belangrijk onderdeel van de operatie is de narcose. Wij bereiden dit zo goed mogelijk voor. Dat doen we door:

Altijd het beste voor je kat

Wij zoeken altijd naar de beste behandeling voor uw kat. Overleg met u gedurende het hele traject vinden wij van groot belang.

Actueel / blog

Actuele berichten over bepaalde producten, technieken, regelgeving of gezondheidsproblemen kunt u lezen in onze blog.

Wilt u meer weten of heeft u een opmerking, neem contact met ons op.

Gezelschapsdieren

Voorkom een zwerfkat!

Populatie zwerfkatten In Nederland hebben we momenteel een zeer grote populatie zwerfkatten. Katten worden gedumpt of lopen weg en planten zich vervolgens in rap tempo

Lees verder »